Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Chrudim postoupila hladce do finále, Helas ve třetím duelu alespoň skóroval

Finále futsalové ligy bude mít očekávané obsazení. Chrudim porazila Helas Brno i potřetí a doplnila Plzeň, která rovněž v nejrychlejším možném čase vyřadila Slavii. Helas, který postoupil mezi nejlepší čtyřku po dlouhých devatenácti letech, dokázal až ve třetím zápase najít recept na obranu Východočechů a při porážce 2:7 si připsal alespoň dvě vstřelené branky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chrudim – Helas Brno

"Z dosažení 250 gólů mám radost, je to pěkná meta, ale ještě větší radost mám z toho, že jsme postoupili do finále. Zápas jsme měli pod kontrolou a nedopustili jsme nějaké drama. Helas předváděl dobré výkony, a přestože výsledky vypadají jednoznačně, tak zápasy byly těžké," uvedl chrudimský David Drozd.

"Dali jsme dva góly, tak už to nepřipomíná tenis. Chrudim má letos obrovsky kvalitní tým, jednu českou čtyřku, druhou zahraniční a v celé sérii byla lepší. Pro Helas je ale důležité to, že jsme splnili náš cíl a postoupili do semifinále, cokoliv v této sérii by bylo prostě navíc," zhodnotila semifinále realisticky opora Helasu Martin Směřička.

Semifinále futsalové ligy – 3. zápas:

Chrudim – Helas Brno 7:2 (4:1)
Branky: 12. a 26. Vincenzo Fantti, 17. a 18. Záruba, 18. Éverton, 29. David Drozd, 34. Roman Mareš – 20. Lukšija, 22. Směřička. ŽK: Vincenzo Fantti – Havel, Zdráhal, Perina, Směřička. Diváci: 254.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články